Uragan pe Insula Camino – John Grisham

15,60 lei

Detalii

Autor

Editura

Descriere

Bine ati revenit pe insula Camino, unde se poate intampla absolut orice – inclusiv o crima in toiul unui uragan, ce se dovedeste a fi crima perfecta…

In timp ce la libraria Books’s Bay se pregateste relansarea autorului de bestselleruri Mercer Mann, uraganul Leo se indreapta abrupt spre insula Camino. Furtuna este devastatoare: casele sunt nivelate, hotelurile si vitrinele sunt distruse, strazile inundate si nenumarati oameni isi pierd viata. Una dintre victime este Nelson Kerr, prietenul lui Bruce si autor de thrillere. Doar ca natura ranilor lui Nelson, respectiv loviturile suspecte de la cap, sugereaza ca nu furtuna a fost cauza mortii sale.

Cand Bruce incepe sa investigheze, ceea ce descopera este mai socant decat oricare dintre intorsaturile de situatie din complotul lui Nelson – si mult mai periculos.

JOHN GRISHAM este autorul a treizeci si unu de romane, o lucrare de
nonfic­tiune si sase romane pentru tineret. Publishers Weekly l-a declarat pe John Grisham „romancierul anilor ’90 cu cele mai remarcabile vanzari“.
Romanul din 1992 al lui Grisham, Dosarul Pelican, s-a vandut doar in SUA in circa 11 milioane de copii. In prezent, exista peste 300 de milioane de carti ale lui John Grisham tiparite in intreaga lume, care au fost traduse in 40 de limbi, iar noua dintre romanele sale au fost ecranizate. Intr-un interviu, Grisham a afirmat ca, de obicei, are nevoie de doar sase luni pentru a scrie o carte si ca autorul sau preferat este John le Carré. Cand nu scrie, Grisham se dedica unor cauze caritabile.

Detalii

Autor

Editura

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Uragan pe Insula Camino – John Grisham”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Readings.ro
Categorii