Testamentele (Vol. 2) – Margaret Atwood

40,80 lei

Detalii

Autor

Editura

Descriere

BOOKER PRIZE 2019

Au trecut mai bine de cincisprezece ani de la evenimentele din Povestea Slujitoarei, iar regimul teocratic al Republicii Galaad încă ţine frâiele puterii cu o mână de fier. Dar apar primele semne că Galaadul începe să se erodeze din interior. Exact în acest moment de răscruce, vieţile a trei femei complet diferite se întrepătrund în mod neaşteptat. Urmările pot fi dezastruoase sau pot duce la un viitor mai bun, dar cu siguranţă vor cutremura zidurile lumii care le ţine captive. Rămâne de văzut dacă aceste ziduri se vor şi prăbuşi.

În paginile  Testamentelor  Margaret  Atwood  îi  deschide cititorului u ş a  spre  cele mai ascunse cotloane ale Galaadului  pe m ă sur ă  ce fiecare personaj feminin din povestea ei e nevoit s ă – ş i dea seama cine este de fapt  ş i  c ât de departe  ar merge  pentru lucrurile  în care  crede .

Dragi cititori, toate  î ntreb ă rile pe care mi le – a ţ i pus despre Galaad  ş i despre mecanismele lui au fost o  surs ă  de inspira ţ ie pentru aceast ă  carte .  Sau aproape toate .  Cealalt ă  surs ă  de inspira ţ ie  a  fost lumea în  care  tr ă im . “ –  Margaret  Atwood

Alte titluri pentru MargaretAtwood (autor):
Povestea slujitoarei (Vol. 1) (2022) ,
Oryx și Crake (Vol. 1) (2017) ,
Anul potopului (Vol. 2) (2017) ,
Pui de cotoroanță (2023) ,
MaddAddam (Vol. 3) (2018) ,
Inima cedează ultima (2019) ,
The Testaments (2019) ,
Povestea slujitoarei (Vol. 1) (2020) ,
Alias Grace (2020) ,
Mireasa hoțomană (2020) ,

Detalii

Autor

Editura

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Testamentele (Vol. 2) – Margaret Atwood”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Readings.ro
Categorii