Quiet. Puterea introvertitilor intr-o lume asurzitoare – Susan Cain

38,50 lei

Detalii

Autor

Editura

Descriere

Cel putin o treime dintre persoanele pe care le cunoastem sunt introvertite – prefera sa asculte, in loc sa vorbeasca; inoveaza si creeaza, dar nu le place sa se autopromoveze; se descurca mai bine sa lucreze de unii singuri, decat in echipa. Introvertitilor ca Rosa Parks, Chopin, dr. Seuss, Steve Wozniak le datoram multe dintre marile contributii la progresul societatii.

In Quiet, Susan Cain sustine ca introvertitii sunt extrem de subapreciati si ne arata cat de mult avem de pierdut din aceasta cauza. Ea schiteaza evolutia Idealului de Extravertire pe parcursul secolului XX si exploreaza modul in care a ajuns sa patrunda in cultura noastra. De asemenea prezinta introvertiti de succes, de la un personaj spiritual si plin de energie, care vorbeste in public, apoi isi reincarca bateriile in solitudine, la un agent de vanzari care bate toate recordurile si care recurge discret la forta intrebarilor.

Cu argumente sustinute cu pasiune, cu studii excelente si povestile de neuitat ale unor oameni reali, Quiet are forta de a schimba pentru totdeauna modul in care ii percepem pe introvertiti si, la fel de important, modul in care se percep ei insisi.

O carte importanta, care ar trebui sa le dea curaj tuturor celor carora li s-a spus vreodata: „Vorbeste!”. – People

O examinare a psihicului uman. O carte interesanta, care are potentialul de a schimba vieti, de pe urma careia sigur vor profita si introvertitii, si extravertitii. – Kirkus

Este o placere sa citesti aceasta carte care ii va face pe introvertiti si pe extravertiti sa se gandeasca de doua ori la cele mai bune modalitati prin care sa fie ei insisi si sa interactioneze cu cei care au un tip diferit de personalitate. – Library Journal

Aparitia editiei in limba romana a cartii lui Susan Cain este sustinuta de EY Romania.

Susan Cain este cofondatoarea companiei Quiet Revolution LLC si autoarea cartii Quiet: Puterea introvertitilor intr-o lume asurzitoare, bestseller New York Times, tradusa in 36 de limbi si numita de revista Fast Company cea mai buna carte a anului. Prezentarea ei la TED Talks, „The Power of Introverts”, a zdrobit toate recordurile, avand peste zece milioane de vizualizari. A tinut mai multe prezentari la Microsoft, Google, U.S. Treasury, S.E.C, Harvard, Yale, West Point si U.S. Naval Academy.

Este absolventa cum laude a Facultatilor de Drept de la Princeton si Harvard. In 2014, a facut un parteneriat cu Steelcase, o companie de design interior pentru birouri, creand Susan Cain Quiet Spaces, cu o gama de aranjamente arhitecturale, mobilier, materiale si tehnologie care sa sustina introvertitii la locul lor de munca. Locuieste in Hudson River Valley, alaturi de sotul ei si de cei doi fii ai lor.

Detalii

Autor

Editura

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Quiet. Puterea introvertitilor intr-o lume asurzitoare – Susan Cain”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Readings.ro
Categorii