Pacientul – Jasper DeWitt

34,93 lei

Detalii

Autor

Editura

Descriere

Joseph M. este cel mai vechi si cel mai bizar pacient al unui spital de psihiatrie din New England. Faima lui tenebroasa consta in efectul catastrofal pe care il are asupra celor care vin in contact cu el: asistentele, infirmierii si doctorii care se ocupa de el pentru un timp sfarsesc prin a innebuni sau chiar prin a se sinucide.

Nou-sosit in spital, impotriva tuturor avertismentelor si interdictiilor, tanarul medic psihiatru Parker H. are ambitia de a-l vindeca pe pacientul care nu a putut fi inca diagnosticat. La prima vedere, Joe pare perfect rational, coerent si chiar charismatic. Si tocmai de la charisma lui porneste dezastrul. Dar care ar fi puterea lui Joe asupra celorlalti daca acestia nu ar avea propriii demoni, propriile spaime si cosmaruri?

Construit sub forma unor postari succesive pe internet, Pacientul este un roman alert, tensionat, cu un parcurs imprevizibil si cu un deznodamant socant, tulburator.

„Un roman de debut percutant si infricosator… Naratiunea si intriga sunt captivante, construite pe incursiuni indraznete in psihologie si replici dure… de o intensitate savuroasa.„-Kirkus Reviews

Detalii

Autor

Editura

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pacientul – Jasper DeWitt”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Readings.ro
Categorii