Indrazneste sa conduci prin munca neinfricata, conversatii dificile si implicare deplina – Brene Brown

33,00 lei

Detalii

Autor

Editura

Descriere

#1 NEW YORK TIMES BESTSELLER

Indrazneste sa conduci sintetizeaza cei 20 de ani pe care Bren Brown i-a petrecut cercetand curajul, vulnerabilitatea, rusinea si empatia. Structurata in patru parti care prezinta principii esentiale pentru leadershipul curajos, este o carte indrazneata tocmai pentru ca autoarea isi dezvaluie propriile slabiciuni. Accepta-i provocarea: invata si tu sa iti confrunti vulnerabilitatea si renunta la armura grea, prima piedica in calea curajului. Vei afla ca, pentru a indrazni sa conduci, trebuie sa iti redescoperi insusiri unice, profund umane.

„Indrazneste sa conduci iti va zgudui toate convingerile despre leadershipul curajos.”
– Tarana Burke, initiatoarea #MeToo

„Indrazneste sa conduci vorbeste despre adevaratul leadership: tenace, izvorat din inima, dar manifestand tarie de caracter.”
– Brook J. Leonard, United States Air Force

„O harta indispensabila oricui aspira sa fie un lider prezent, atent si curajos.”
– Sheryl Sandberg, COO Facebook Inc.

BRENE BROWN, doctor in asistenta sociala, este profesor cercetator la Graduate College of Social Work din cadrul Universitatii din Houston, program finantat de Fundatia Huffington. Si?a petrecut ultimii 20 de ani studiind curajul, vulnerabilitatea, rusinea si empatia, si este autoarea a cinci carti, dintre care ultimele patru au fost cotate bestselleruri de catre cotidianul New York Times: The Gifts of Imperfection, Daring Greatly (Curajul de a fi vulnerabil, Curtea Veche Publishing, 2016), Rising Strong, Braving the Wilderness (Curajul in salbaticie, Curtea Veche Publishing, 2018) si Dare to Lead (Indrazneste sa conduci). Discursul ei de la conferintele TED Houston, „The Power of Vulnerability”, a adunat peste 35 de milioane de vizualizari, numarandu?se printre primele cinci discursuri TED din intreaga lume.

Brene locuieste in Houston, Texas, impreuna cu Steve, partenerul ei de mai bine de trei decenii, si cu copiii lor, Ellen si Charlie.

Detalii

Autor

Editura

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Indrazneste sa conduci prin munca neinfricata, conversatii dificile si implicare deplina – Brene Brown”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Readings.ro
Categorii