Casa bantuita – Shirley Jackson

31,43 lei

Detalii

Autor

Editura

Descriere

„Povestile lui Shirley Jackson sunt printre cele mai infricosatoare pe care le-am citit vreodata.” – Donna Tartt

„Shirley Jackson este unul dintre acei scriitori extrem de speciali, care nu pot fi imitati… si ale caror carti exercita o vraja de durata.” – Joyce Carol Oates

„Sunt putine cartile care m-au speriat profund… Dar Casa bantuita de Shirley Jackson le-a intrecut pe toate… M-a speriat pe cand eram adolescent si inca ma bantuie.” – Neil Gaiman

Patru persoane au sosit la Hill House: doctorul Montague, un savant care cauta dovezi solide legate de manifestari supranaturale; Theodora, asistenta sa draguta si sensibila; Luke, un aventurier si viitorul mostenitor al Hill House; si Eleanor, o tanara singuratica, fragila, cu un trecut intunecat.
Shirley Jackson s-a nascut la San Francisco in 1916. A primit recunoasterea criticilor pentru povestirea The Lottery, publicata in 1948. Romanele sale – The Road through the Wall, Hangsaman, The Bird’s Nest, The Sundial, Casa bantuita (The Haunting of Hill House) si We Have Always Lived in the Castle se remarca prin folosirea unor cadre realiste in care se desfasoara povesti ce implica adesea elemente horror si oculte. A scris si doua carti de amintiri despre viata alaturi de copiii sai, Life Among the Savages si Raising Demons. Come Along With Me este un volum ce cuprinde povestiri, prelegeri si o parte a romanului la care lucra cand a murit, in 1965. Volumele de povestiri Just An Ordinary Day si Let Me Tell You au aparut postum.
Dar ceea ce la inceput pare sa fie un experiment nevinovat, o intalnire misterioasa cu niste fenomene inexplicabile, se dovedeste rapid a fi o calatorie in cele mai cumplite cosmaruri ale celor patru si o investigatie careia multi dintre ei s-ar putea sa nu-i supravietuiasca.

Detalii

Autor

Editura

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Casa bantuita – Shirley Jackson”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Readings.ro
Categorii