Cadavrul din biblioteca –

19,96 lei

Detalii

Editura

Descriere

1 stele 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele

Nota ta:

74 % of 100

Versiuni disponibile

Servitoarea respectabilei familii Bantry, prieteni ai lui Miss Marple, descoperă în biblioteca acesteia cadavrul unei tinere foarte machiate, într-o ținută de seară cam vulgară. Cine e fata? Cum a ajuns acolo? Și care este legătura cu o altă fată moartă, descopertiă într-o mașină incendiată? Poliția nu are nicio idee, iar bârfele pe seama colonelului Bantry încep să se răspândească în St Mary Mead. Miss Marple se consideră obligată să intervină pentru a apăra reputația prietenilor săi.

AGATHA CHRISTIE este cunoscută în întreaga lume drept „Regina Crimei“. Hercule Poirot, cel mai renumit detectiv după Sherlock Holmes, a fost creat pentru primul roman al Agathei Christie, Misterioasa afacere de la Styles. Poirot și Miss Marple au devenit faimoși la nivel mondial și au făcut subiectul l multor filme realizate pentru marele și micul ecran.

CEL MAI VÂNDUT SCRIITOR AL TUTUROR TIMPURILOR

PESTE 2 MILIARDE DE EXEMPLARE VÂNDUTE

CĂRȚI TRADUSE ÎN PESTE 100 DE LIMBI

www.agathachristie.com

Data apariției

Sep 2020

Numar pagini

256

Tip Coperta

Broșată

Colectie

Categorie

ISBN

978-606-33-6439-6

Traducator(i)

Mihai Caraiman

Despre Agatha Christie

Agatha Christie

Cunoscută în întreaga lume drept „Regina crimei“, Agatha Christie este cel mai bine vândut autor al tuturor timpurilor, cărțile sale fiind traduse în peste 100 de limbi și vândute în peste 2 miliarde de exemplare. A scris 80 de romane polițiste şi volume de povestiri, 19 piese de teatru (dintre care Cursa de şoareci este cea mai longevivă din istorie) şi şase romane publicate sub pseudonimul Mary Westmacott.

Celebrul Hercule Poirot – cel mai cunoscut detectiv de la Sherlock Holmes – apare încă din primul roman al Agathei Christie, Misterioasa afacere de la Styles. Poirot şi Miss Marple, bine-cunoscutul personaj imaginat de scriitoare, au devenit faimoşi la nivel mondial şi au făcut subiectul multor filme realizate pentru marele şi micul ecran.

Seria de cărți Agatha Christie a fost tradusă în limba română la Editura Litera.

Detalii produs

Data apariției : 23 sept. 2020

Traducator(i) : Mihai Caraiman

Tip Coperta : Broșată

Format : 130×200

Numar pagini : 256

ISBN : 978-606-33-6439-6

Detalii

Editura

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cadavrul din biblioteca –”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Readings.ro
Categorii